Sverige    Logga in  / Skapa konto  
Valutor:

Frakt & Retur

åtagit sig att din lycka. Vi vill att du ska vara så nöjd med ditt köp som vi betjäna dig. Du kan returnera alla produkter i sitt ursprungliga, oanvänt villkorar för en full återbetalning av varan värdet. Vi kommer gärna emot din retur inom 30 dagar från leveransdatum.

Välj, löparskor kvalificerar även för vår 30 dagars Testkörning program: Gå vidare. Få dem smutsiga. Sätt dem genom deras steg. Om du inte är 100% nöjd, kommer vi gärna emot din retur (i alla förhållanden) inom 30 dagar efter köpet med hjälp av våra normala avkastning bearbeta nedan.

Var noga med att notera returspårningsnummer.

Återgår till Store

Du har också möjlighet att returnera varor till en butik för endast tillgodokvitto. Medtag följesedel för att kontrollera butiken kreditbeloppet skall utfärdas. Varken eller butiker accepterar retur på kundanpassade produkter, såvida inte defekt.

Återgå Undantag

Med julstämning i åtanke, har vi beslutat att utöka vår 30 dagars full returrätt. Vi kommer gärna emot din retur i sin ursprungliga, oanvänt villkora så sent som (Det är med utan extra kostnad för dig.) accepterar inte avkastning på presentkort, kundanpassade och personliga produkter. Anpassade beställningar är återbetalningsbara, utom i fall av tillverknings- eller materialfel, i vilket fall du kan kontakta kundtjänst via telefon eller e-post för att få hjälp.

INLEDA AVKASTNING

  Returer tar vanligtvis 2-4 veckor att behandla. Kredit återbetalning kommer att utfärdas till den ursprungliga betalningsmetoden.

Vi rekommenderar att du använder en försäkrad och spårbar leveransmetod. är inte ansvarig för eventuella returer förlorade i transit eller några extra kostnader.

Utbyten

Observera att vi inte utför utbytet vid denna tidpunkt. För hjälp med att placera en ny order på en annan storlek eller färg kontakta vår 24 timmars kundservice på. Vi är glada att kunna erbjuda Ground Shipping på ersättningsordning.

Copyright © 2019 www.uniktext.se. Powered by sportskor Online